måndag 15 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Curva Sud planerar protest mot Galliani och spelarna

Curva Sud planerar protest mot Galliani och spelarna

Uttalanden på Curva Suds hemsida visar på att fansen planerar en protest som kommer att äga rum utanför arenan på söndag. Efter uttåget ur Champions League har fansen tröttnat och det är både Galliani och en del av spelarna som kommer att få utstå kritik under protesten.

På Curva Suds hemsida kan man läsa följande:
”Som ett resultat efter ännu en besvikelse under denna problematiska säsong och efter att vi redan protesterat en gång i december har vi nu fått nog. Vi har identifierat de som, enligt våra fans, har huvudansvar i att Milan är i den här situationen.”

Curvan håller Galliani som huvudansvarig vad gäller de senaste transfersagorna.
”Vi undrar till exempel hur man kunde skicka bort Ambrosini, som var både kapten och en stark röst i omklädningsrummet. Än mer undrar vi hur man kunde släppa Pirlo och inte säga ja till ett kontrakt på tre år enligt hans villkor. Idag har vi de hemska resultaten av detta framför oss. Milan ligger 37 poäng från toppen och är utslagna ur allt.”

Spelarna kommer inte heller slippa undan helt när protesten drar igång.
”När det kommer till laget så består det av väldigt få professionella spelare, blandat med ett gäng värdelösa överbetalda spelare. Deras prioriteringar är att posta idiotiska bilder på sociala medier eller att boka ett bord för en bra kväll på discot. Vi önskar att de kunde följa fotspåren av sanna professionella spelare som Montolivo, Bonera, Abbiati, Kakà, De Sciglio, Abate, De Jong, Poli och Pazzini för att nämna några. Vi hoppas att tränare Seedorf gör något åt dessa spelare då det inte längre finns någon plats för dem”

Källa: Football-Italia

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.