tisdag 21 augusti 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Didac Vilas agent: ”Kommer prata med Milan i april”

Didac Vilas agent: ”Kommer prata med Milan i april”

Milannews.it har under dagen fått en exklusiv intervju med Didac Vilas agent Raul Verdu. Det här var vad Verdu hade att säga om sin klient, som för tillfället är på lån hos Real Betis i den spanska ligan.

Kommer Didac Vila att återvända till Milan vid slutet av säsongen eller kommer Real Betis att försöka köpa loss honom?

”Han har ett år kvar på sitt kontrakt med Milan och för tillfället så vet vi inte vad som händer efter den här säsongen. Det viktiga är att avsluta de här två kommande månaderna på bästa sätt, sen i maj så kommer vi bestämma vad vi gör.”

Kan Seedorf ändra på situationen eller tror du att det blir lika som med Allegri?

”Om jag ska vara ärlig så vet jag inte vad som kan hända med Seedorf vid rodret, men de kommer definitivt vara bättre än med Allegri.”

Hoppas spelaren på att få vara kvar i Spanien eller skulle han vara glad att återvända till Milan?

”Om han får en chans i Milan så skulle han vara glad. Han kommer att återvända till rossoneri efter säsongen är slut och sen får vi utvärdera situationen. Det viktiga för honom är att fortsätta spela med kontinuitet. Han gjorde mål i Europa League för ett tag sedan och igår stod han för en bra insats i derby-vinsten mot Sevilla.”

Har du pratat med Milan-ledningen redan?

”Nej, i april så ska jag försöka att prata med dem. Just nu är Didac väldigt fokuserad på att hjälpa Betis att undvika nedflyttning.”

Källa: milannews.it

 

 

 

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.