tisdag 23 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Zaccardo: ”Alla matcher kommer att vara som en cup-final”

Zaccardo: ”Alla matcher kommer att vara som en cup-final”

Innan dagens träning på Milanello så talade Cristian Zaccardo till Milan Channels mikrofoner. Det här var vad mittbacken hade att säga:

”Det enda vi har kvar är att kvalificera oss till Europa League. Vi hade hoppats på att ta oss vidare till nästa runda i Champions League och det är alltid en enorm press här i Milan. Från och med nu så kommer alla matcher att vara som en cup-final. Det är bara vinster som räknas. Parma ligger åtta poäng före oss och är ett av lagen i ligan som har väldigt bra form just nu. Vi måste lägga matchen mot Atletico Madrid bakom oss och fokusera på nästa uppgift. Parma spelar bra fotboll och har en duktig tränare. Cassano är en oberäknelig spelare och han kan ta sig förbi sin försvarare när han är framför mål. Deras moral är skyhög men vi hoppas på att vi kan spela vårt spel.

Den här säsongen har inte blivit som vi hoppades på. Vi ska nu fokusera på att förbättra oss och avsluta säsongen på ett bra sätt. Parma är antagligen mer avslappnande än oss med tanke på deras position i ligan. Deras mål för säsongen var inte att ta sig till Europa League och de kommer att vara fulla av entusiasm om de lyckas med det. San Siro är en fantastisk plats att spela på och vi måste fokusera på ligan. Tränaren behandlar alla spelare lika. Vi måste bara ge allt vi har på träningarna så att han överväger att ta med oss i startelvan.”

Källa: acmilan.com

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.