måndag 15 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
GdS: Dessa spelare vill Milan sälja och behålla i sommar

GdS: Dessa spelare vill Milan sälja och behålla i sommar

I tisdags åkte Milan på en rejäl smäll när man åkte ut mot Atletico Madrid i Champions League-åttonsdelsfinalen. Nu kan det komma att bli stora förändringar i truppen inför nästa säsong rapporterar Gazzetta dello Sport. Milans tankar inför sommarmercaton ser ut på följande sätt:

Målvakten Michael Agazzi kommer värvas in gratis från Cagliari. För tillfället är Agazzi utlånad till Chievo. Galliani rapporteras tycka om Alex från Paris Saint-Germain som även han isåfall kommer anlända till Milanello gratis, dock kommer Milano-klubben fokusera på försäljningar i sommar.

Milan vill sälja en lista på hela 10 spelare. Robinho, Mexes, Saponara, Muntari, Amelia, Gabriel, Zaccardo, Silvestre, Constant och Birsa ser alla ut att få lämna Milanello i sommar. Det finns dock ytterligare några frågetecken, Milan kan möjligen sälja Balotelli eller Kaká. Dessutom har nyförvärven Honda och Essien inte övertygat i Milan-tröjan och därför kan deras framtid vara oviss. Zapata, Emanuelson och Bonera kommer utvärderas för att se om de har en framtid i Milan även nästa säsong.

Milan kommer låna ut Petagna och man har fortfarande inte bestämt sig om man ska utnyttja köpoptionerna på Rami och Taarabt.

De spelare som ser ut att stanna är Abbiati, Coppola, De Sciglio, El Shaarawy, Pazzini, Abate, Montlivo, De Jong Poli och Cristante. Milan har även en hel del spelare utlånade till andra klubbar för närvarande, Niang, Matri, Nocerino, Traore och Didac Villa, men det är högst osannolikt att de kommer spela i Milan till hösten.

Källa: Milannews.it

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.