måndag 15 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
George Weah kritisk mot Milan: ”Jag skulle ändra om hela laget och börja om från början”

George Weah kritisk mot Milan: ”Jag skulle ändra om hela laget och börja om från början”

Igår åkte Milan ur Champions League och laget får nu kritik från flera håll. En av kritikerna är den förre Milan-spelaren George Weah som har skrivit sina åsikter på sitt officiella Twitter-konto. Det här skrev 47-åringen:

”Jag är väldigt ledsen, om du inte vet vad du gör när du spelar på planen… Det är en skandal. Jag är väldigt ledsen för Milans skull, men jag skulle ändra om hela laget och börja om från början. Självklart pratar tidningarna illa om Seedorf även om han inte är den skyldige. Det är inte fel taktik eller fel spelsystem.”

”Nu förstår jag Bobans ord om att dagens ungdomar inte är som vi var, nu tänker de bara på att ha en fin bil, en bra lön och vara i tidningarna varenda dag. Jag minns mina tidigare år, trots att jag var en professionell fotbollsspelare och gjorde mycket mål i Afrika krävde jag inte pengar, men jag brydde mig inte. Det jag var intresserad av var att sova med bollen, äta med bollen för han var min bästa vän, inte pengarna eller lyxtillvaron.”

”Nonsens, gör en sak: Om du inte vet hur du ska spela, gå hem och spela med ditt Playstation 4. Förlåt, men jag behövde säga det här. Jag har varit en Milan-spelare och det är tack vare dem som jag vann Guldbollen och blev Weah. Milan är mitt hem och min familj, en son skyddar sin familj.”

Källa: Milannews.it

George_Weah

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.