tisdag 21 augusti 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Seedorf: ”Det är inte bara en spelares fel”

Seedorf: ”Det är inte bara en spelares fel”

Milan åkte ur Champions League igår när man förlorade mot Atlético de Madrid för andra gången. Seedorf höll en presskonferens efter förlusten och förklarade sin syn på matchen.

– I andra halvlek skapade de mer och vi reagerade inte. All cred till dem och jag önskar dem lycka till under resten av turneringen. Jag såg inga problem mellan Balotelli och Pazzini, jag var fokuserad på annat. Vi har elva matcher kvar att spela i ligan och Balotelli förblir viktig för oss. När vi vinner så vinner vi tillsammans och när vi förlorar är det skamligt, det är inte bara en spelares fel. Även om en spelare inte har sin bästa kväll på planen så betyder inte det att laget inte kan spela bra. I andra halvlek fick vi kämpa mycket, deras andra mål dödade vår förmåga att reagera. Vi kämpade och försökte, men det gick inte. Vi har spelat några bra matcher den här månaden, men det eviga jagandet gjorde att vår energi tog slut. Nu måste vi försöka ta fram det bästa i oss själva, som det ser ut nu så kunde inte spelarna ha gjort mer, varken fysiskt eller mentalt. Jag är van vid att ställa mig upp igen när jag faller. Vi förlorade mot ett stort lag som förtjänade att vinna men från och med i morgon så kommer jag och mina spelare återgå till arbetet och göra allt för att växa och bli bättre.

Källa: acmilan.com

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.