måndag 15 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Seedorf: Vi måste fortsätta att jobba hårt

Seedorf: Vi måste fortsätta att jobba hårt

Clarence Seedorf intervjuades av Sky Sports efter matchen Udinese – Milan.

-När du förlorar är du aldrig nöjd, speciellt när vissa saker kunde ha undvikits. Jag har pratat med laget och försökt att sprida inställningen att nu vända blad och att ha tilltro till laget. Formen på vissa är inte den bästa men spelarna gav vad de hade. Jag kan inte klaga på engagemanget. I första halvlek saknade vi lite beslutsamhet framför målet och Udineses målvakt gjorde fenomenala räddningar på våra skott. vi måste fortsätta att jobba hårt.

Seger på Calderon ?

-Vi tror att vi kan vinna. Vi gör för många misstag och det är av olika anledningar. Udinese och Atletico är bra och blir starkare när dom får första målet, men vi ska kunna återhämta oss efter ett sådant mål och det skulle då ge trygghet till laget. Det är inte det enda som blev fel, och vi behöver jobba på en del, men det är inte över och det finns positiva detaljer. Laget försökte ta intiativ tillsammans och vi var tämligen balanserade med spelare som täckte upp för varandra. Till vårsäsongen har vi gjort ganska stora förändringar.

Honda ?

-Han måste ha tålamod för att lära sig om hur vi spelar fotboll i Italien. Han gjorde några bra prestationer mot Cagliari och Sampdoria och jag är övertygad om att han kommer vara ett stort hot mot våra motståndare med sin skottkapacitet. Tiden kan vara medicin.

Källa: Milannews.it

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.