tisdag 23 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Il Faraone – Saknad men inte glömd

Il Faraone – Saknad men inte glömd

Den 23:e september 2012. AC Milan, utan en Zlatan Ibrahimovic och utan en Mario Balotelli (som just då fortfarande spelade i Man City), utan en topstriker, tar sig ann Udinese borta. Dock, så hade nyförvärvet Giampaolo Pazzini gjort ett hattrick i sin debut, men det var inte riktigt samma sak som en Zlatan i toppklass, eller en Balo i toppklass. Men vem var det då som skulle frälsa oss? I denna matchen ingen faktiskt. Det blev en 2-1-förlust. Varför skriver jag om detta? Jo, visst vi förlorade den matchen, men det var denna matchen som  Stephan El Shaarawys fantastiska höst 2012 drog igång. Den hösten då han bar Milan på sina axlar, han var vår topstriker. 1625494_821965164487139_1663464407_n

Idag är det vår, året är 2014 och idag är det dags igen, samma match, samma lag, samma stad, men inte samma spelare. Stephan El Shaarawy är fortfarande skadad, men glöm inte bort honom! Han är Milans framtid och ni får aldrig glömma vår egna farao.

I skrivande stund är det två timmar och 45 minuter kvar till match och jag kom helt plötsligt på när jag tänker på vem som ska starta på vänsterkanten att El Shaarawy fortfarande spelar i Milan, han finns där någonstans, men i skymundan. Men du är inte bortglömd ska du veta och jag hoppas på att snart få se dig på en fotbollsplan igen.

Trots Milans 2-1-förlust förra säsongen i motsvarande möte mot Udinese vill jag minnas matchen och jag vill minnas El Shaarawys fantastiska mål.

Tyvärr kommer vi inte få se något sådant från El Shaarawy ikväll, men i framtiden kanske. Du är i alla fall inte bortglömd.

Forza Milan e Forza El Shaarawy!

Twitter: @DVMilanista

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.