måndag 15 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Flera klubbar ute efter Montolivo

Flera klubbar ute efter Montolivo

Riccardo Montolivos agent har talat till media och berättat att det är en del klubbar ute i Europa som har ögonen på Milans mittfältare. Arsenal och Dortmund är två av klubbarna han nämner, men han säger också att Montolivo är väldigt lycklig i Milano och menar att det inte är särskilt troligt att han lämnar.

– Vi har fått en del förslag. För att nämna några av klubbarna är det Atlético Madrid, Dortmund och Arsenal som är intresserade och har frågat om Montolivo är tillgänglig på marknaden. För tillfället ser jag dock inte att han skulle lämna Milan, de har haft en dålig säsong men jag vill påstå att Riccardo har varit en av ljusglimtarna. Han har blivit en viktig spelare i startelvan den här säsongen. Han är lycklig i klubben och fansen är också nöjda med hans insatser. Hans kontrakt går ut 2016 så jag tror inte det är nödvändigt att börja tala om att förnya det än, det tar vi nästa år.

Källa: Football-Italia

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.