måndag 15 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Seedorf ”Jag har aldrig spelat en enkel match mot Udinese”

Seedorf ”Jag har aldrig spelat en enkel match mot Udinese”

Tränare Clarence Seedorf mötte pressen i sitt hotell i Friulli inför matchen mot Udinese i kväll (lördag).

– Jag har spelat 14 år i Italien och jag har aldrig spelat en enkel match mot Udinese. I morgon kommer det också att bli mycket svårt. Udinese har en fin och välfungerande organisation och laget presterar mycket bättre efter juluppehållet och även utan Di Natale.

-Oavsett ändringar så som att  Di Natale inte är lika viktig längre kommer Guidolin vara densamma. Jag känner till honom och Di Natale och dom vet att jag respekterar Udinese. Udinese vet vad dom ska göra på hemmaplan och för att vi ska ta tre poäng måste vi hålla oss till vår noga uttänkta plan om vad vi ska göra. Samt fortsätta med dom bra prestationerna som har präglat dom senaste matcherna. Det är normalt att ett lag som värdesätter ungdomar kan ha vissa upp-och nedgångar. Man måste vara försiktig med matchningen eftersom dessa spelare är en del av hela lagets kärna. Vi känner ilska för att inte ha uppnått bättre resultat trots våra utmärkta insatser.

Källa: Milannews.it

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.