tisdag 21 augusti 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Zapata till Milan Channel: Jag mår bra och är glad att vara tillbaka

Zapata till Milan Channel: Jag mår bra och är glad att vara tillbaka

Milans saknade mittback Cristian Zapata verkar äntligen vara skadefri igen och gav några ord till Milan Channel tidigare idag.

– Jag mår bra och är glad över att äntligen vara tillbaka från skadan. Udinese är inte i särskilt bra form men det kommer bli en tuff match, de kommer att ta emot oss med målet att vinna. Vi vet att vi måste ge allt för att ta hem tre poäng och vi åker till Udine med den mentaliteten.

– Jag uppskattade min tid med klubben och vill tacka Udinese för mina år där. Di Natale får möjlighet att glänsa dessa matcher, han är deras nyckelspelare och vi måste hålla ett extra öga på honom.

– En vinst skulle ge oss lite lugn inför resan till Madrid och returmötet där. Det blir en tuff match men vi kommer spela aggressivt och hoppas på att vinna. Vi har 90 minuter på oss och vi visade på San Siro att vi kan skapa problem för dem. Vi måste spela som vi gjorde i förra matchen, men nu måste vi göra mål också. Tränaren har gjort det bra och det märks att vi förbättras för varje match, det är tack vare honom. De nya spelarna måste få lite tid på sig att komma in i spelet, men de är bra spelare och har gjort det bra hittills.

Källa: acmilan.com

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.