tisdag 21 augusti 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Poli till Milan Channel: ”Udinese är svåra att möta på deras hemmaarena”

Poli till Milan Channel: ”Udinese är svåra att möta på deras hemmaarena”

Andrea Poli gav några minuter till Milan Channels mikrofoner i eftermiddags och talade om sin skadesituation, sin position på planen och matchen mot Udinese.

– Jag mår bra. Det var en hård smäll men som tur var förlorade jag inte medvetandet. Jag mår bättre och vi får se hur det utvecklas dag för dag. Det var som sagt en hård smäll men jag är ganska säker på att jag är tillbaka på planen snart. Jag bröt faktiskt fingret i fallet, men det insåg jag inte direkt. Det är sånt som händer.

– Jag vill komma tillbaka snart och vi utvärderar situationen varje dag tillsammans med det medicinska teamet. Nu har vi en viktig match framför oss mot Udinese och vi måste gå in med bästa möjliga inställning. Jag ska försöka komma tillbaka till matchen på lördag.

– Alla meddelanden jag fått är uppmuntrande. Under hela min tid här har jag känt en närhet med fansen och det är riktigt glädjande. Det var känslosamt att spela på Marassi då det är en plats jag spenderade viktiga år i min utveckling på. Fansen välkomnade mig väl och det är en känsla jag kommer bära med mig för alltid.

– Jag spelar på vad som är en ny position för mig, det känns bra och jag tror att jag kan göra nytta för laget. Vi vill fortsätta förbättras och det här är en viktig vecka för oss. Udinese är svåra att möta på deras hemmaarena men vi vill få med oss ett bra resultat hem.

Källa: acmilan.com

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.