måndag 15 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Förebilden och Juventus

Förebilden och Juventus

God eftermiddag på er alla!

Hoppas att ni alla har haft en alldeles underbar helg. Dock avslutas helgen på bästa möjliga vis genom stormötet Milan – Juventus på San Siro och därför tyckte jag det här var en perfekt dag för att starta den här bloggen.

Vem är jag? Jag heter Per Normann och är en kille med glimten i ögat. Om ungefär drygt två månader får jag gå och köpa alkoholhaltiga drycker på Systembolaget. Ärligt talat vet jag inte om jag ser fram emot att fylla 20 år, vet inte riktigt vad jag får ut av den åldern mer än att känna mig äldre. En fördel är kanske att slippa stå med ångest i nattklubbskön när det är 20+ en lördagskväll på Slagthuset i Malmö.

I maj 2012 blev jag skribent för MilanSverige och den resan har från början ända fram till idag varit otroligt lärorik. Efter att ha mäktat med ungefär 500 artiklar på den tiden ville jag nu ta chansen att även börja blogga på MilanSverige och skriva ner egna tankar.

Om ni fortsätter följa den här bloggen kommer ni märka att jag har svårt att skriva en hel bloggtext utan att på något sätt nämna min absoluta favoritspelare. Ni vet den där eleganta mittfältaren med nummer 22 på ryggen? Han som gjorde sitt 100:e mål för Milan den här säsongen, han som inte dricker en enda droppe alkohol trots att han är långt över 20 år gammal. Ricardo Kaká.  Det pratas väldigt ofta om att fotbollsspelare ska vara förebilder för de unga i samhället. Kort sagt kan man ju säga att vissa spelare sköter den rollen på ett bättre sätt än andra, men av dem fotbollsspelarna jag tycker är en utmärkt förebild är Kaká av många anledningar. Varför tycker jag det? Jag skriver nog om det i ett nytt blogginlägg inom en kort framtid.

Ikväll är det ett serieledande Juventus som står för motståndet och det svider något oerhört att jag behöver köpa en  avlång telefon likt Iphone 5s för att kunna se var Milan ligger i Serie A-tabellen. Juventus är ingen motståndare jag tycker om, men jag fullkomligt älskar när båda lagen är i toppen och slåss för det är där klubbarna ska ligga. Det behövs även ett starkt Milan för att ligan ska kunna bli högre rankad igen som den var en gång i tiden.

Jag ser fram emot matchen trots jag vet att Juventus är bättre för tillfället, men det jag vill se ikväll är ett Milan som spelar för fansen, likt hemmamatchen mot Atlético Madrid. Om jag får se en sådan insats, då kommer jag somna med ett leende på läpparna.

Skillnaden på seger eller förlust ikväll kan vara om Abbiati har kontrollerat mållinjen innan matchen börjar.
1920611_822523227764666_395001630_n

 

 

 

 

 

Twitter: Peeer94

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.