tisdag 23 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Seedorf efter vinsten: ”Beröm till truppen”

Seedorf efter vinsten: ”Beröm till truppen”

Milan tog en skön 2-0-seger borta mot Sampdoria tidigare idag och det här var Milan-tränarens Clarence Seedorfs ord efter matchen på den sedvanliga presskonferensen:

”Det är alltid kul att komma tillbaka hit och det är tråkigt att se att allt inte föll på plats för Sampdoria, men det gick bra för oss och så är fotbollen. Beröm till Sinisa och det jobb han gör här i Sampdoria. Vi vet att vi måste fortsätta växa, men vi gjorde bra ifrån oss idag och det här resultatet kommer göra att vi kan jobba i mer lugn och ro.”

”Muntari växer, han är en spelare som alltid ger allt han har på planen. Han är fäst vid det här laget, men han är väldigt känslosam och ofta blir han arg på sig själv. Jag försöker få honom att förstå att han måste vara tydligare med att visa att det är  sig själv han är besviken på. Muntari är en positiv person.”

”Jag kommer inte kommentera något om domsluten. Sampdoria gör bra ifrån sig, de är ett lag som spelar bra fotboll och med det modet de visar upp kommer de nå framgång. De är ett ungt lag och deras spelare växer. Det var en bra match idag och det var tack vare båda lagen som var på planen.”

 ”Det är viktigt att sammansvetsa laget och det kräver tid och arbete. Jag är nöjd med resultatet och vår prestation, men de andra lagen fortsätter göra bra resultat, så vi måste fortsätta jobba. Jag kan bara prata om det jag sjäv har sett, men det positiva är att det har skett en utveckling, vi fick med oss ett bra resultat och det kommer ge oss styrka för att kunna fortsätta på den inslagna vägen.”

”Beröm till hela truppen för vi spelade bra både i anfallet och i försvaret. Laget börjar tänka tillsammans, men vi behöver tid för att förbättra oss. När vi gör saker tillsammans utelämnar vi inget åt slumpen. Honda spelar bra på högerkanten och han har många kvalitéer. Han skapade problem för Sampdoria, han är en kvalitetsspelare som kan spela över hela planen. Det finns inga problem angående hans nuvarande position.
  
Källa: acmilan.com

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.