måndag 15 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Rami: Ni kommer aldrig att se mig med dyra smycken runt handleden eller runt min hals

Rami: Ni kommer aldrig att se mig med dyra smycken runt handleden eller runt min hals

Milan har kritiserats för att välja unga individualistiska spelare med en tuff attityd och med attiraljer som passar den stilen. Dyra smycken och noga friserade frisyrer är vanligt på Milanello. Därmed menar en del att klubben skulle ha gått ifrån den mentalitet som gjort dom så framgångsrika med sina så kallade ”Senater”; Maldini, Ambrosini, Gattuso, Seedorf etc. Som beskrivs som gentlemän som alltid satte laget först. 

När Adil Rami lämnade Valencia var många kritiska till honom eftersom han hade bråkat med Valencias ledning och han beskyldes för att vara en individualist som bryr sig mer om sitt eget varumärke än om laget och om klubben.

Rami uttalar sig om sin syn och om sin egen mentalitet.

– Det är mer och mer spännande att bära Milantröjan och så länge jag är professionell  kan jag njuta av detta nya äventyr. Det är därför jag vill dela denna period med alla. När folk frågar mig om ett foto eller en autograf stannar jag alltid. Även när jag är trött efter ett träningspass.

Om smycken och synen på pengar.

– Min mamma lärde mig att vara ödmjuk och att uppskatta värdet av pengar. Ni kommer aldrig att se mig med dyra smycken runt handleden eller runt min hals.

– Örhängen? har alltid haft dem, jag gillar dem, men det är inte … Swarovski.

 

Källa: Milannews.it

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.