tisdag 21 augusti 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Mihajlovic-Vi måste hitta tillbaka till den rätta vägen mot Milan.

Mihajlovic-Vi måste hitta tillbaka till den rätta vägen mot Milan.

Sampdoria och Milan spelar på Marassi (Genoa) på söndag kl 15 och Sampdorias tränare Mihajlovic har uttalat sig om matchen och om hans egen syn på Seedorf och om Rom. 

– Jag räknar med ett intensivt möte. Jag och min före detta lagkamrat Clarence Seedorf har samma inställning.

– Milan är ett offensivt lag som har ett system som liknar mitt. Med hög press från mittfältet.

– Jag tror att det blir en underhållande men samtidigt svår match. Milan är mycket bra och förtjänade inte att förlora mot Atletico Madrid i Champions League.

 Båda lagen kommer från varsitt bakslag. Milan förlorade med 1-0 på onsdagskvällen i Europa , och Sampdoria förlorade med 3-0 mot Roma.

– Jag gillar verkligen inte attityden i Rom och vi hittade aldig vår egna. Det kan hända att man förlorar som vi gjorde mot Juventus och Napoli , men nederlaget mot Roma Känns extra tungt.

– Glöm inte att när Sampdoria åkte ur senast hade laget 26 poäng halvvägs in på säsongen och förra året kom också resultaten först i slutskedet av säsongen. Om några av spelarna känner att de redan är säkra , så  måste vi fixa det felaktiga antagandet. Jag hoppas få se en reaktion redan mot Milan.

– Ibland är det bra att bli arg, och jag hoppas att laget lärt sig sin läxa. Det som upprörde mig var prestationen snarare än resultatet eftersom laget inte var aggressivt, koncentrerat eller övertygade av vad dom skulle göra.

– Vi har inte råd att ta time outs som de stora klubbarna gör. Vi måste hitta tillbaka till den rätta vägen mot Milan. Om laget presterar, blir resultaten positiva som en konsekvens.

Maxi Lopez hoppades att spela mot sin gamla klubb, men Mihajlovic antydde att det var osannolikt.

– Maxi provtränade i går, men han hade ont. Vi får se i dag, men jag tror inte att han kommer att starta och faktum är att han kanske inte ens kommer vara på bänken. Det viktiga är att få honom tillbaka i full kondition, så det är meningslöst att ta risker. Jag tror att Eder kommer att starta på topp. Han har dom egenskaper som krävs för att orsaka problem för Milan.

Källa: http://www.football-italia.net/

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.