måndag 15 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Taarabt om sin tid i Milan: ”Här har jag spenderat mina 10 bästa dagar av min karriär”

Taarabt om sin tid i Milan: ”Här har jag spenderat mina 10 bästa dagar av min karriär”

Adel Taarabt har imponerat under sin korta Milan-sejour. Nu har huvudpersonen själv blivit intervjuad av RMC Sport och där berättade marockanen hur han ser på sin första tid i Milano-klubben. Det här hade 24-åringen att säga:

”Jag har varit här i 10 dagar och för mig är det en dröm. Här har jag spenderat mina 10 bästa dagar av hela min karriär. Jag tränade med laget tre gånger och spelade sedan på en vacker arena i Neapel. Sen hemma mot Bologna på en annan fantastisk arena och i onsdags spelade jag min första Champions League-match.”

”Det har varit en dröm för mig. När jag skrev på sade jag att jag trodde på mina kvalitéer och att jag hade allt som krävdes för att få spela i en klubb som Milan. Det är sant att det här har överraskat människor för jag fick inte speltid i Fulham, men nu är jag här. Jag kommer försöka förtjäna en plats i Milan.”

”Allting här är otroligt, Milanello är enastående. I omklädningsrummet finns det så många bra spelare. Tränaren är Clarence Seedorf som har spelat i Milan i 13 år och vunnit allt.”

”San Siro är exceptionell. Den här veckan spelade jag min första Champions League-match och det var i en åttondelsfinal, jag kunde inte sova den natten.”

”Jag står Rami nära, vi har samma marockanska bakgrund och båda talar arabiska. Den personen som har hjälpt mig mest är nog Mexes, jag kände inte honom sedan tidigare, men han har hjälpt mig med så mycket. Jag ser honom som en storebror. Även om han inte spelar är han alltid professionell och uppmuntrar alla. När Rami gjorde mål mot Torino var Mexes den första att fira målet.”

Källa: Football-Italia

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.