måndag 15 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Seedorf efter matchen: ”Spelarna betedde sig bra trots att de blev provocerade”

Seedorf efter matchen: ”Spelarna betedde sig bra trots att de blev provocerade”

Trots en strålande insats förlorade Milan mot Atlético de Madrid igår. Clarence Seedorf höll som vanligt en presskonferens efter matchen och han valde att tala om de positiva delarna från matchen, samt att det inte är över än. Han talade även kort om De Sciglios skada och Atléticos fula spel.

– All heder till spelarna, de gjorde ett jättebra jobb. Det var en fin Champions League-kväll och det är mycket tack vare fansen som skapade en underbar stämning. Resultatet gick deras väg med det finns mycket positivt att fokusera på. Det var en jämn match och det är tråkigt med resultatet. Jag gillade vad jag såg fram till 25 minuter in i andra halvlek, vi tappade de sista 20 minuterna och de tog vara på det.

– Det verkar inte som att De Sciglios skada är så allvarlig, men vi får se imorgon. Det var en ful tackling men det är ingen idé att tala om saker som alla redan sett. Jag såg rätt anda från spelarna, vi spelade bra i första halvleken men i den andra led vi fysiskt. Spelarna betedde sig bra trots att de blev provocerade.

– Vi vet att matchen i Madrid blir svår men vi har gott om tid att förbereda oss. Nu vill jag komma tillbaka till Serie A med de bra sakerna jag såg ikväll. Jag åkte till Madrid för att se Atlético spela så jag har den information jag behöver om alla spelare. Jag utvecklas steg för steg. När bollen är ur spel är det enklare att tala med spelarna, så jag försöker göra mina korrigeringar då. Atlético är ett lag som spelar bra när de har kontroll och deras strategi är att styra spelet.

– Jag känner till spelarnas karaktärer. Poli spelade bra taktiskt och både De Jong och Essien spelade också bra. Andrea kan spela på många olika positioner och han bidrog med väldigt mycket ikväll. Atlético spelar likadant både hemma och borta så vi har gott om tid att förbereda oss.

Källa: milannews.it

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.