tisdag 23 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Är i desperat behov av råd

Är i desperat behov av råd

Det har varit lite slitningar i relationen mellan mig och kvinnan i mitt liv ett tag nu. Inte Madonnan på toppen av katedralen i Milano, inte någon sådan symbolik, utan den vackra tjejen i mitt liv som jag faktiskt avgudar och vill fortsätta visa dyrkan med handling och ord.

Det har varit en del gnäll, bråk, sorgliga kommentarer, en distans mellan oss så påtaglig att man kan skära ut en bit av slitningarna i luften mellan oss. Det roteras inte alls i sänghalmen på samma sätt som det en gång gjorde. Sådant sker väl ändå naturligt. Att i början är man intima nästan jämt, så fort ögonblicket ges och ofta stjäl man även några speciella ögonblick. På kvällen i sängen, i tvättstugan på torktumlaren, under reklampausen i soffan en Söndagskväll med TV3 på där hon fortfarande idag undrar om mitt skämt var ett skämt eller allvar. Jag är från Kroatien, hon från Sverige och hon är inte helt säker på oss kroatkillar, fortfarande. Hon är osäker efter den gången då jag på skämt sa till henne att jag minsann varit med på teve och hon glatt, nästan stolt för min skull undrade:

– Nähä, vilket program var det? Och jag svarade: På Efterlyst.

Trots att jag log och sa att det var ett skämt så undrar hon än idag.

Men hon har distanserat sig på sistone, och hon får så mycket SMS vilka hon läser, nästan hela tiden. Ibland småskrattar hon, ibland ler hon, ibland får hon en drömsk blick när hon läser sina meddelanden från den där personen. Och nu ses vi knappt. Hon säger att det blivit mycket på jobbet, att hon måste jobba övertid en hel del. Jag har sagt att jag kan komma och hämta henne med bilen, men det har hon bestämt nekat med motiveringen att hon har en kollega som kör henne.

Igår kväll, efter Leverkusen – PSG, ungefär vid den tiden hon numer brukar komma hem så väntade jag in henne. Jag släckte ner alla ljus hemma, gömde mig bakom gardinen och spanade. Jag såg inte så noga vem hon satt med i bilen när den parkerade på gatan utanför vårt hem. Men de satt där, han och hon. De samtalade några minuter och verkade verkligen trivas för vid ett tillfälle slängde hon tillbaka huvudet i ett skrattanfall. Då de bägge började titta upp mot huset och peka blev jag lite orolig att de skulle se mig så jag gick ner på knä, sänkte mig ner mot golvet. Det var när jag hukade där med ansiktet tryckt mot fönsterbrädan som det viktiga i allt slog mig….

…Skall jag tippa att vårt Milan vinner med 3-0 eller 4-0 mot Atletico Madrid?

Snälla Milan fans, hjälp mig fatta rätt beslut här. Hur mycket kommer vi vinna med?

Förra året var vi utdömda mot Barca men krossade Messi till osynlighet på hemmaplan. Var vi än ligger i ligan så är Milan, just Milan, och visst kan vi vinna idag på samma sätt. Eller?

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.