tisdag 23 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Seedorfs största prov

Seedorfs största prov

Då är vi framme i onsdagen, dagen före efterdagen i Champions Leauge. Ikväll ska hymnen spelas upp, människor bänkas framför tv och diverse streams och en vinnare kommer utses.

För just så är det, får Atletico med sig poäng ses de som vinnare inför returen. Vinner Milan så har de, ja, vunnit. Det är alltid lika trevligt att läsa reaktioner efter matchen på diverse forum. En dag där jag inte har mycket att göra brukar jag florera runt bland olika lags forum. Det mina vänner, är underhållning på hög nivå. Raset, glädjen, mobbningen och de självutnämna experterna gör forum till en underbar plats att beskåda. Det finns alltid någon som har lösningen, det finns alltid någon som inte tycker likadant och det finns sådana som mig som njuter av ‘kacklandet’.

Matchen ikväll kommer bjuda på både underhållning och frustration för båda lägren. Oavsett hur matchen utspelar sig så är man som supporter aldrig riktigt nöjd. Det finns alltid något att gnälla på. Balotelli kommer det klagas på, oavsett vad han gör för det börjar bli tradition. Bonera kommer SÅGAS om man han får spela. Emanuelson kommer hyllas för sina löpningar och alla glömmer bort hans urusla defensiv. Och så klart sitter det någon som på ett forum kommer börja med ”jag har hållt på Milan sen 1980-ish och det här är..”. Varför måste alla poängtera hur länge de har följt/hållt på klubben?

Oavsett hur ni känner ikväll, vi bör tänka på en sak, en otroligt viktigt sak i det här sammanhanget; Milan kan spela sin sista CL-match på San Siro. Njut och ta vara på matchen ikväll, vi bevittnar med största sannolikhet slutet på en era.

Just ja…Titeln till det här inlägget skulle spegla innehållet. Misslyckandet är ett konstaterande. Seedorf har alltså vunnit den där jävla champions fyra gånger.. Ikväll ska han föra sina bambinos till en match där eventuell slakt KAN stå på menyn. Visst kommer spelarna vara motiverade, visst är Atletico ett bättre lag men visst tror vi på Seedorf? Jag tror att kvällens match är han största prov i karriären, lyckas han med sin taktik ska han bara tokhyllas. Misslyckas han är det rätt naturligt, hans erfarenhet sträcker sig inte längre än ynka 2-3 månader.

En sak är i alla fall säker, forumen kommer uppdateras, alla kommer ha sina lösningar och alla kommer att argumentera för sin sak – I love it.

@AbassAlAli

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.