måndag 15 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Galliani: ”Det är en otrolig glädje”

Galliani: ”Det är en otrolig glädje”

Milans Primavera-lag vann finalen i Viareggio Cup idag och tog därmed sin nionde titel i turneringen. Adriano Galliani har talat med Milan Channel efter vinsten.

– Det är en otrolig glädje. När vi fick den första utvisningen blev jag lite rädd. Jag är jätteglad för Pippo och killarna, de har en fantastisk anda. Inzaghi sa till mig igår att han skulle ta revansch, precis som mot Liverpool så var det nu Anderlechts tur att få uppleva Inzaghis hämnd. Det är en oskriven regel. Jag är glad att vi inte släppte Inzaghi, han var glad att stanna och sa ingenting annat. Jag åkte inte till Viareggio på grund av vidskeplighet. Vi är redo att fira ikväll. Bra jobbat till killarna och Filippo Galli, vinsten är en enorm glädje.

– Petagna gjorde ett galet mål. Fantastiskt. Han gjorde mycket i offensiven, han utmanade och slog assister. Han var avgörande för vinsten. Fabbros utvisning? Det påminde mig om derbyt 2010, när Abate blev utvisad. När han tog av sig tröjan visste jag direkt vad som skulle hända. Jag förstår spelarnas firanden. När ett ungdomslag vinner har det samma betydelse som när a-laget vinner. Pippo har en ljus framtid. Han tar hand om alla små detaljer, han är hungrig. Om du gör saker med rätt vilja och passion kommer resultaten också. Han vet allt om motståndarna. Vinsten är bra för klubben och fansen, jag är överlycklig.

Källa: acmilan.com

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.