måndag 15 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Inzaghi inför finalen i Viareggio Cup: ”Milan finns i mitt hjärta”

Inzaghi inför finalen i Viareggio Cup: ”Milan finns i mitt hjärta”

Idag spelar Milans Primavera-lag final i Viareggio Cup mot Anderlecht. Även i förra årets turnering möttes lagen i finalen, men då gick Anderlecht vinnande ur striden. Milans tränare Filippo Inzaghi blev igår intervjuad av Sky Sport 24 och det här hade den gamle anfallaren att säga:

”Mina spelare uppnår stora saker. Efter semifinalen sjöng spelarna sången som Milan-fansen brukade sjunga för mig och det berörde mig. Jag kan se att spelarna är fokuserade inför finalen. Låt oss hoppas på det bästa för Anderlecht är ett starkt lag. Jag såg deras match mot Palermo och belgisk fotboll är verkligen på uppåtgående. Någon gång måste jag lämna de här grabbarna, men bättre att göra det så sent som möjligt.”

Efter semifinal-vinsten mot Fiorentina med 4-2 fick Inzaghi samtal från både Galliani och Seedorf.

”Efter Gallianis samtal fick jag även ett samtal från Clarence som ville gratulera mig till finalplatsen. Jag har alltid haft en bra relation med honom, han var en utmärkt lagkamrat. När Seedorf inte tar ut Cristante och Petagna i sin trupp låter han mig få använda dem i Primaveran och det tackar jag honom för. Jag hoppas att Seedorf är kapabel till att hjälpa klubben upp till den nivån som den förtjänar att vara på under de här 2,5 åren med start på onsdag mot Atlético Madrid.

”För Milan-fansen har Champions League stor betydelse. Jag hejar på Seedorf och hans lag att de ska nå framgång. Milan finns i mitt hjärta. Jag tänker på mitt jobb, mina spelare, vår säsong och finalen i Viareggio Cup.”

Källa: acmilan.com

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.