tisdag 21 augusti 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Början på resan

Början på resan

Buono sera! 

Mycket händer i livet just nu, jag är lärarstudent, fotbollsspelare, lagerarbetare, skribent på Milansverige, nu bloggare och så ska man vara människa på allt. Alla vi har våra bakgrunder och historier, vissa är tragiska och vissa är lyckliga. Min är mitt emellan, jag föddes in i familj som är sammansvetsad, lycklig och galen. Vi är från Irak men bor i Sverige. Jag ser mig varken som irakier eller svensk, jag ser mig som en person som är i gråzonen, en zon mittemellan. Min bakgrund gör mig flerspråkig, mångkulturell och framförallt öppen och förstående inför andra kulturer. Det är inte alla som kan ta del av den kakan. Mina föräldrar är mina hjältar och mina syskon är mina andetag. Jag älskar de alla lika mycket.

Milan ligger mig varmt till hjärtat. Precis som med all kärlek så går man igenom en ocean av känslor, ibland är man lycklig, ibland är man ledsen och ibland är man arg. Det finns en match för alla känslor. Jag ska inte inte tråka ut er med vilka matcher som har lockat fram vilka känslor hos mig. Det kanske kommer en annan dag, det vill säga inte idag men en annan dag. Tydlighet har aldrig skadat någon, är det tydligt nog att jag försöker vara tydlig? Ja ni ser, jag kan vara rolig (haha?) också…

Den här bloggen kommer att handla om allt mellan himmel och hav som har en koppling till AC Milan. Jag kommer att skriva om mina personliga åsikter. Mina fotbollskunskaper är inte bättre än dina, vi kanske bara ser saker ur två olika vinklar. Jag kan varken mer eller mindre, jag vill lära mig mer.

Om jag får vara lite personlig igen; Jag försöker lära mig Italienska, varför? Därför att språk är som kärlek, det går inte att få nog. Går det bra? Ja faktiskt så går det rätt bra, än så länge.

Slutligen, jag kommer att försöka skriva varje dag. Jag kommer vara romantisk såväl som nostalgisk. Jag kommer skriva konstiga och ibland smarta grejer. Jag är inget proffs, Jag är Abass och det här är min första blogg någonsin och den är dedikerad till klubben jag älskar, supportrar och ett tredje adjektiv jag inte kommer på. Kom in och titta med jämna mellanrum, kommentera här eller skriv på twitter.

Vi hörs, Addio, Ciao.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.