måndag 15 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Seedorf efter vinsten: Balotelli kommer bli bland de bästa

Seedorf efter vinsten: Balotelli kommer bli bland de bästa

Seedorf höll sin sedvanliga presskonferens efter gårdagens vinst. Han talade om lagets sammanhållning, individuella prestationer och hans middag med Berlusconi.

– Låt oss säga att det har skett en förbättring i laganda och sammanhållning. En fin match mot lag som Bologna är svårt och i slutet är det resultatet som räknas. Tack vare skott som Balotellis ser jag att laget vågar tro. Men vi kan fortfarande bli mycket bättre.

– Kakà gav allt igår men jag kunde inte riskera honom inför onsdag. Jag såg att han hade ont men vet att han själv inte hade bett att få byta. Därför valde jag att plocka av honom. Jag hoppas att det inte är något allvarligt.

– Jag tror att för att ett lag ska ha en tydlig identitet krävs kontinuitet i startelvan. Sen försöker jag alltid se vad som händer. De tre som tog över igår gjorde bra ifrån sig. Alla känner sig delaktiga och det är viktigt. Gruppen växer och de individuella talangerna bidrar till detta. Vi vet alla hur vi spelade, men kämpaglöden var alltid där. I den andra halvleken var vi mer uppmärksamma.

– Presidenten var tydlig, vi är väldigt nära varandra. Vi talade om framtiden öga mot öga. Både på kort och på lång sikt. Jag är ledsen för att en del medier skriver saker för att dra isär oss.

– Honda klev av och gick mot bänken, jag skakade hand med honom. Han var glad över vinsten och väldigt tyst. Balotelli, vi måste lämna honom i fred. Han är en italiensk talang och jag har försökt skydda honom. Han kommer att bli bland de bästa, det är bara en tidsfråga men för att komma dit behöver han stillhet. Han gör mycket bra saker, beter sig på planen med domaren, lagkamrater och motståndare. Men det som syns utåt är bara de dåliga sakerna. Champions League är alltid fantastiskt att spela, det blir en bra stämning mot ett starkt lag.

Källa: acmilan.com

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.