tisdag 23 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Champions League: Kaká och Zapata kan missa första matchen mot Atlético Madrid

Champions League: Kaká och Zapata kan missa första matchen mot Atlético Madrid

Allt är inte frid och fröjd i Milan-lägret efter gårdagens vinst mot Bologna. På onsdag hägrar det viktig Champions League-match mot spanska Atlético Madrid och skadeläget ser allt annat än ljust ut i Milan-lägret. Igår var Zapata med i den officiella startelvan, men fick stå över matchen efter att ha känt smärtor i låret under uppvärmningen.

Under gårdagsmatchen fick även Kaká ont i sin högra fotled efter en smäll i matchens slutskede och blev tvungen att byta. Både Kaká och Zapata kommer utvärderas de kommande dagarna för att se om de är redo för att ta sig an Atlético på onsdag kväll.

Det är särskilt i offensiven skadeläget ser mörkt ut för Milan inför onsdagens Champions League-match. Sedan tidigare är det klart att Robinho, Birsa och El Shaarawy missar matchen på grund av skador, Honda är Cup-tied och Saponara är inte inkluderad i Champions League-truppen. Emanuelson missade matchen igår på grund av skada, men i hans fall ser det ljust ut för att hinna tillbaka tills på onsdag.

Källa: Milannews.it

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.