måndag 15 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Grattis Asir Hawrami!

Grattis Asir Hawrami!

Idag är det en väldigt speciell dag. Visserligen är det alla hjärtans dag samt så spelar Milan match ikväll mot Bologna. Men vi på MilanSverige-redaktionen vill ändå lyfta fram en annan händelse som känns minst lika mycket.

Idag fyller MilanSveriges och Milan Club Svezias grundare Asir Hawrami 25 år. För er som inte vet det så började den här bloggen som alla andra med en ambitiös person som ville göra något unikt, och från att bara varit en blogg med några få läsare så har den nu växt till en av nordens största bloggar som skriver och leverera det senaste kring AC Milan. Det hade inte varit möjligt utan denna killes underbara initiativ! Förutom det har han även startat upp Milan Club Svezia som samlar Milansupportrar över hela Sverige, och hittills så har vi gjort två matchresor ner till Italien tillsammans vilket har fört ihop människor som bara fotbollen och kärleken till en fotbollsklubb kan göra.

Vi på MilanSverige vill gratulera mannen som gjorde det hela möjligt! Grattis Asir Hawrami!

Några ord från redaktionen:

Therese Strömberg – Redaktionsansvarig
Stort grattis på 25-årsdagen lille vän. Ditt arbete med MS och MCS är otroligt uppskattat och inspirerande. Ditt driv och ditt sätt att alltid arbeta hårt för att genomföra dina idéer är helt fantastiskt. Hoppas du får en superfin födelsedag och att grabbarna tar hem tre poäng ikväll för din skull.

Ola Lindholm – Redaktionsansvarig
Stort grattis Asir! Du är en av de mest drivande människor jag har träffat och allt det arbete du har lagt ner på MilanSverige är beundransvärt. Ett föredöme för alla Milansupportrar för hur man ska förhålla sig och uttrycka sin kärlek för klubben. Håller tummarna för att en Milan-vinst ikväll ska göra din dag komplett.

Per Normann – Skribent
Stort grattis Asir på 25-årsdagen! Även om du är en liten man är du kapabel till att göra ett stort jobb, vilket MilanSverige och Milan Club Svezia är bevis på. Det är beundransvärt med all den tid du har lagt ner för alla svenska Milan-supportrar, vi alla uppskattar det något oerhört. Ha en bra dag och och Milan tar tre poäng för din skull ikväll!

David Vukovic – Skribent
Grattis Asir, 25 år! Jag är så glad att det finns fler än jag därute som är små! Du är en riktigt härlig människa och den tid du lagt ner på Milan Sverige och Milan Club Svezia finns det nog ingen annan som skulle klarat av. Helt fantastiskt! Hoppas du får en bra dag, det är du värd och Forza Milan!

Ett stort tack även till Asirs kusin Goran som var initiativtagare till det hela. Å Gorans vägnar hälsar vi från ”Världens bästa”.

Här är även några bilder från de resor som vi på MS och MCS har gjort tillsammans:

Per och Asir
Per Normann (vår längsta skribent) håller om vår Asir.

Montolivo
Montolivo ger tummen upp åt Asir och Club Milan Svezia (Numera Milan Club Svezia). 

P1140504
Delar av MS-redaktionen plus några till utanför San Siro gratulerar!

Forza Milan! Forza MilanSverige! Forza Asir Hawrami!

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.