tisdag 23 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Balotelli: ”Jag kan ta professionell kritik men rasism stör mig”

Balotelli: ”Jag kan ta professionell kritik men rasism stör mig”

Milan anfallaren Mario Balotelli grät när han blev utbytt under förlustmatchen mot Napoli i helgen. Det nekas från flera håll att rasism skulle ha något med tårarna att göra men Balotelli berättar att han inte skulle tveka att kliva av planen om rasismen blev för mycket.

– Om jag skulle lämna planen? Ja. Jag kan ta professionell kritik men rasism stör mig. Om publiken inte var rasister skulle vi inte ha några problem. Jag hade en speciell uppväxt, men när jag gör något bra på planen och jag ser att folk blir stolta över mig, då älskar jag att vara fotbollsspelare.

Balotelli talade även om sitt möte med påven och avslöjade att Zlatan är en av hans förebilder.

– Jag tror på gud och vid vissa tillfällen hjälper det mig att hålla mig lugn. Det betydde mycket för mig att få träffa påven, jag lärde mig mycket av honom. Han är en inspirerande person och det är en upplevelse jag aldrig kommer glömma.

– När jag var liten var Ronaldo min idol, han var en fantastisk spelare och fick mig att falla för sporten. Ibrahimovic är också en fenomenal spelare.

Källa: football-italia.net

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.