tisdag 23 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
El Shaarawy till Sky: ”Jag vill bli riktigt bra igen”

El Shaarawy till Sky: ”Jag vill bli riktigt bra igen”

Stephan El Shaarawy som dragits med skador en längre tid gav en intervju till Sky Italia igår.

Han talade om sin skada, sin tid utanför planen och vänskapen med Balotelli. Han berättade även att han fortfarande har som mål att få spela VM i sommar och att han vill stanna i Milan för att bli bäst igen.

– Jag tror inte att jag har försvunnit. De senaste månaderna har varit svåra eftersom att jag varit skadad, men nu läker det bra och foten blir bättre. Jag har varit väldigt arg och mått ganska dåligt eftersom att jag aldrig har varit borta från spel så länge innan.

– Clarence Seedorf? Han kan göra stora saker i Milan. Han vet hur han ska tala med spelarna och vet mycket om fotboll. Vi fick en bra relation redan från början när vi var lagkamrater. Samma gäller med Allegri, det var han som gav mig chansen att spela på den högsta nivån.

– VM? Mitt mål är att komma tillbaka och spela för både Milan och landslaget. Om jag gör bra ifrån mig i Milan kan jag bli uppkallad till VM.

– Jag har talat mycket med Balotelli de senaste månaderna och vi har fått en fin relation. Han har varit nära mig under dessa svåra tider och det finns en stark vänskap mellan oss. Mario är en känslosam kille och har haft en ovanlig vecka, därför tycker jag att hans tårar var en helt normal reaktion.

– Jag har aldrig känt att jag lämnats utanför projektet som pågår i Milan. Jag fick ett enormt erbjudande från Ryssland (från Anzhi i somras), men jag valde att stanna för att vad jag vill är att bli riktigt bra igen med det här laget. Jag är ivrig att komma tillbaka i spel och göra bra ifrån mig på planen. Jag vill inte behöva stå över fler matcher.

El Shaarawy reser som tidigare rapporterat till Amsterdam idag för ett återbesök hos läkaren som utförde hans operation. Om allt går bra förväntas han starta rehabiliteringsträning på Milanello inom kort. Dock är han inte förväntad att vara tillbaka på planen förrän i April.

Källa: milannews.it

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.