måndag 15 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Taarabt: ”Jag vet att jag kan göra ännu bättre”

Taarabt: ”Jag vet att jag kan göra ännu bättre”

Vår nya vän Adel Taarabt uttalade sig idag om sin debut och om framtiden.

”Det är en dröm att vara i Milano, och debuten var fantastisk. Jag hoppas att det bara är början på ett stort äventyr. Det var mitt viktigaste mål hittills för att jag gjorde det för Rossoneri”.

Taraabts mål har beskrivits och jämförts med en annan serie-a-legend, nämligen Zidane.
”Ett Zidanemål? Han har alltid varit min idol, jag är glad att ett av mina mål  liknas vid ett av hans”.

Sedan får Taarabt frågan om hur de första dagarna på Milanello har varit:
”Jag är en enkel kille, Seedorf sa till mig direkt att jag skulle göra tre pass och sedan skulle jag få spela mot Napoli. Jag har fortfarande fyra månader på mig att bevisa att jag kan spela i det här laget för att jag vill vara i Milan!”

Taarabt beskriver vilken position och den roll han helst spelar i:
”Jag föredrar att spela bakom spetsen”.

Och så frågan hela fotbollsvärlden ställt sig: Vad händer med Balotelli?
”Balotelli? Jag har inte sett honom gråta, men jag tror att han går igenom en svår period. Han ville göra mål i Neapel för sin dotter.Vi måste vara nära honom. Han är en stor spelare som behöver kärlek, och vi behöver Mario. Han och jag har redan kommit varandra nära och han hjälper mig mycket. Jag frågade honom om han ville följa med mig på en promenad. Han berättade att han är lojal mot Seedorf och måste fråga honom först. Mario är otroligt populär i Italien”.

Taarabt ser positivt på framtiden:
”Förhoppningsvis kan vi vinna nästa match för att göra fansen glada. Jag vet inte varför jag inte fick spela i Fulham, men jag är nu i Milano och här finns det så många bra spelare. Att börja i Neapel var speciellt. Jag är ett stort fan av Maradona och  att spela på en arena där han ofta briljerade var spännande. Jag ser mycket fram emot fredag och att få möta Bologna på San Siro! Nästa vecka möter vi Atletico. Champions League har jag aldrig spelat så det kommer att bli en oförglömlig stund. Spelet i Neapel? Jag kände stor spänning, jag var lite ledsen för förlusten, men Napoli är ett bra lag. Debuten blev ännu bättre än jag trodde, men jag vet att jag kan göra ännu bättre. Mitt mål är att stanna här och komma in i laget”.

källa: milannews.it

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.