tisdag 21 augusti 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Essien: ”Vi är Milan och vi måste göra bättre ifrån oss”

Essien: ”Vi är Milan och vi måste göra bättre ifrån oss”

Michael Essien debuterade i Milan-tröjan i lördags och ghananen fick inleda sitt äventyr med Milano-klubben med en 3-1-förlust mot Napoli. Igår blev mittfältaren intervjuad av Milan Channel och det här hade han att säga:

”Jag är väldigt glad över att ha spelat 90 minuter mot Napoli. Det var längesedan jag spelade en hel match, men tyvärr var slutresultatet inte positivt. Vi måste fortsätta spela tillsammans och då kommer det bara bli bättre.”

”Jag tyckte att jag förbättrade mig under matchens gång. Det kändes bättre ju längre matchen led och det var viktigt för mig. Ju mer jag spelar desto bättre kommer det att bli, jag försökte att göra mål, men tyvärr gick den inte in. Det här är en väldigt problematisk säsong för Milan, men vi måste fortsätta vara enade. Alla måste ge lite extra och hjälpa varandra. Vi är Milan och vi måste göra bättre ifrån oss.”

”Jag känner både De Jong och Muntari väldigt bra och jag är glad över att vara i samma lag som dem. Jag lärde känna De Jong när vi båda spelade i England. Kakà och jag spelade tillsammans i Real Madrid, så jag känner även honom. Jag är väldigt glad att få träffa dem alla igen och det är kul att ha dem här, jag är lycklig att ha kommit till Milan-familjen. Det är betydelsefullt att vara i en trupp med sådana spelare.”

”Vi måste vara på topp mot Atlético Madrid. Jag vet inte vem som kommer spela, men de som får chansen måste göra sitt bästa. Tränaren kommer bestämma vem som får speltid och Atlético Madrid är ett väldigt bra lag. Jag har mött dem några gånger när jag var i Real Madrid. De spelar väldigt bra för närvarande och vi måste göra en topprestation för att slå dem. Vi måste jobba hårt och hoppas att vi kan vinna.”

Källa: Football-Italia

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.