tisdag 16 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Seedorf om Balotellis tårar och spelarpositionerna

Seedorf om Balotellis tårar och spelarpositionerna

Bilderna från bänken på San Paolo talade sitt tydliga språk. En Balotelli som till vardagen anses vara en av fotbollens ”bad boys” grät, orsaken ännu oklart.

Seedorf tycker sig ha en förklaring till Balotellis tårar och prestation:
– Vi är spelare och stundtals uttrycker vi oss på det sättet. Jag ser inget fel eller något onormalt i det. Jag har också upplevt liknande tider.Han behöver växa allmänt. Han spelade väldigt bra mot Cagliari men ikväll tog han inte lika mycket utrymme. Där finns saker som vi alla kan förbättra och jag är glad att han har mycket att förbättra – jag kan hjälpa honom.

Seedorf om Adel Taarabt:
– Taarabt hade en mäktig debut. Han visade mycket kvalitet, jobbade hårt och gjorde ett utmärkt mål. Han presenterade sig väl, gjorde han inte?

Seedorf förklarade även några av valen på startuppställningen. Montolivo bänkades och Abate spelade på en ytterposition:
– Tyvärr hade vi förberett oss på ett visst sätt men då Kaka och Honda blev sjuka var jag tvungen att göra förändringar. Vi hade inte alla spelare för att använda den formationen. Jag såg att Abate hade problem i första halvleken så jag flyttade Emanuelson som ytter då jag har sett honom spela där under Allegris tid. Med Champions League härnäst ville jag spelade ihop Essien och De Jong då både Montolivo och Muntari är avstängda.

Källa: Football-Italia

//

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.