tisdag 21 augusti 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Mario Balotellis barn och galna frisyrer

Mario Balotellis barn och galna frisyrer

Mario Balotelli. Vilken stjärna, på alla sätt och vis. Är det inte en ny frisyr så är det nya örhängen, eller ett barn med en showgirl.

Med detta barn (som för övrigt föddes redan 2012 för er som missat det) följer en hel drös trams. Det är DNA-tester, folk som stämmer varandra och en massa kaos i media. Han har många bollar i luften vår käre Super Mario.

Men jag älskar honom, och jag älskar den här typen av människor. Människor som bygger en ny fil på motorvägen för att den befintliga inte är bred nog. Många tänker att Balotelli har för mycket på g och att det tar fokus från fotbollen, jag tror tvärtom.

Jag tror att människor som Mario Balotelli behöver ha många bollar i luften och något slags kaos kring sig för att fungera. Många människor blir ofokuserade när det stormar, men det finns även människor som behöver storm. Mario är en sån person tror jag. Kaoset driver honom.

Jag facineras av dessa människor, jag inspireras till och med av dem. Att kunna omvandla kaos och oreda till fokus och driv är en fantastisk gåva.

Forskar man lite i Marios historia så är det dessutom ganska enkelt att börja spekulera kring hur han har arbetat på det viset i hela sitt liv, och blivit stark av det.

Sedan kan man tycka vad man vill om frisyrerna, örhängena och de kortvariga realtionerna. Om det påverkar hans arbete har vi rätt att gnälla men jag har svårt att se hur ett besök hos frisören skulle påverka en persons skicklighet. Det är bara enkelt att skylla på.

Jag tror det är många som letar fel på Mario bara för att, men så länge han presterar och gör sitt jobb får han ha hur många barn och galna frisyrer han vill för mig.

Dessutom är han ung. Ett barn med en strippa är väl något som händer alla 23-åriga killar..?

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.