tisdag 16 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Taarabts officiella presentation: ”Jag kan inte vänta på tills jag för göra debut i den här tröjan”

Taarabts officiella presentation: ”Jag kan inte vänta på tills jag för göra debut i den här tröjan”

Adel Taarabts officiella presentation som Milan-spelare avslutades nyligen på Milanello. Det här hade marockanen att säga:

”För mig var det stor glädje att få höra om Milans intresse. Jag är fylld av entusiasm och när jag klarade av läkarundersökningen och allt det administrativa var färdigt, så var det en dröm som blev till verklighet att skriva på för Milan. Jag är hedrad över att vara här. Jag är i en toppklubb och det är en stor omställning för mig och jag kan inte vänta på tills jag för göra min debut i den här tröjan.”

”Jag är fortfarande väldigt ung och de säger att jag har mycket talang. Sedan ett tag har folk sagt till mig att jag borde spela i ett stort lag. Under min tid i Queens Park Rangers blev jag ihopkopplad med Paris Saint-Germain, men ingenting hände. Nu är jag här och jag inte vänta på att visa mitt riktiga värde. Jag har en idol och hans namn är Zinedine Zidane, för jag växte upp i Marseille.”

Därefter talade Taarabt om vilken position han föredrar att spela på: ”Jag föredrar att spela på den positionen där tränaren vill ha mig. Nära anfallaren på högerkanten, vänsterkanten eller rakt bakom. Jag hoppas att Milan är ett ställe där jag kan visa mina förmågor och att ge allt för laget. Jag valde mitt nummer efter ett råd från min vän. Han är en stor Milan-supporter och sade åt mig att välja nummer 23 om den var ledig.”

”Jag är stolt över att spela i en liknande roll som tränare Seedorf gjorde när han var spelare. Han är fantastisk. Jag tror jag kan lära mig mycket av honom. Det är en stor chans för mig och jag har mycket respekt för Seedorf både som spelare och tränare.”

”Jag har ingen besvärlig personlighet. Ibland har vissa svårt att acceptera ärliga och uppriktiga människor. Speciellt inom fotbollen är dessa karaktärer inte alltid uppskattade. Egentligen är jag raka motsatsen, jag gillar att skämta och det kan misstolkas.”

Källa: acmilan.com

BftcGPPCEAAtzO5

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.