lördag 23 juni 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Agenten: ”Robinho förstår att han måste prestera bättre”

Agenten: ”Robinho förstår att han måste prestera bättre”

Robinhos agent, Marisa Ramos har i en intervju med Milannews.it pratat om sin klient som för tillfället har en tuff tid i Milan. Brasilianaren har fått utstå burop från Milan-fansen efter en rad dåliga prestationer. Det här sade Marisa Ramos:

”Jag tolkar missnöjet som förväntningar på en väldigt talangfull spelare. Från en spelare som Robinho är det normalt att ha höga förväntningar. Dock har Robinho alltid blivit väl omhändertagen i Milan och lyckats uppnå viktiga saker med sitt individuella spel med stor kvalité.”

”Värdet på spelaren är känt och därför förväntas mycket. Även om han går igenom en tuff tid just nu, förväntar sig möjligtvis publiken alltid 100 procent.  Situationen gör honom helt klart ledsen, men han vet att busvisslingarna uppstår på grund av förväntningarna på hans kvalitéer.

”Skulle han överväga att återvända till Brasilien på grund av det här? Nej, Robinho är professionell och förstår att han måste prestera bättre. Han har kontrakt med Milan och vill återbetala.”

Källa: Football-Italia

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.