torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Inför Milan-Torino: Måstematch för att hänga med

Inför Milan-Torino: Måstematch för att hänga med

Äntligen så är det dags för match igen! En match där Milan tar emot Turinlaget Torino. Torino ligger på 8e plats i tabellen och hela fyra poäng före Milan. För att Milan ska ha någon chans att spela i Europa nästa säsong så måste man fortsätta vinna. Vinst i just denna match är väldigt viktigt för spelarnas moral! Förutom vikten så är det också en intressant match då Seedorf redan tagit ut Essien och Taarabt. Essien har ju hunnit träna lite med laget men Taarabt blev klar igår. Själv tror jag på inhopp endast om vi leder matchen och har grepp, vi får se.

Torino-tränaren Ventura har tagit ut denna trupp:
Tommaso Berni, Lys Gomis, Daniele Padelli; Cesare Bovo, Matteo Darmian, Kamil Glik, Nikola Maksimovic, Salvatore Masiello, Emiliano Moretti, Giovanni Pasquale, Guillermo Rodriguez; Migjen Basha, Omar El Kaddouri, Alexander Farnerud, Jasmin Kurtic (numero di maglia 27), Panagiotis Tachtsidis, Giuseppe Vives; Vitor Barreto, Alessio Cerci, Ciro Immobile, Riccardo Meggiorini

Coach Kung Clarence Willy Wonla Seedorf har tagit ut:
Abbiati, Amelia, Gabriel; Abate, Bonera, Constant, De Sciglio, Mexes, Rami, Zaccardo; Cristante, Emanuleson, Essien (N. 15), De Jong, Honda, Kakà, Montolivo, Muntari, Saponara, Taarabt (N.23); Pazzini, Petagna, Robinho.

Lagen förväntas starta med följande elvor:

Torino (3-5-2):
Padelli; Maksimovic, Glic, Moretti; Darmian, Basha, Vives, Farnerud, Masiello; Cerci, Immobile

Milan (4-2-3-1):
Abbiati; Abate, Rami, Bonera, De Sciglio; Montolivo, De Jong; Honda, Kakà, Robinho; Pazzini

Torino har två raka vinster i Serie A precis som Milan. Även om Seedorf har två vinster på sina två första matcher i Serie A så har spelet inte alls sett bra ut. Kanske tar det tid, men har vi verkligen tid? Med hjälp av januariförvärven så tror jag att vi löser detta till slut men att bedöma Seedorf såhär tidigt går bara inte. Det gäller att man har tålamod och ger honom tid.

Som tidigare skrivet så har Seedorf valt att ta med sig Essien (15) och Taarabt (23). Om det blir inhopp är osäkert, främst i Taarabts fall. Men om Milan leder och har grepp så kan det bli inhopp.

Torinos tre senaste ligamatcher:
Torino – Fiorentina 0-0
Sassuolo – Torino 0-2
Torino – Atalanta 1-0

Milans tre senaste ligamatcher:
Sassuolo – Milan 4-3
Milan – Hellas Verona 1-0
Cagliari – Milan 1-2

Håll ett extra öga på: Pazzini som verkar vara på humör och i form (knacka trä). Men även Cerci och Immobile som gjort hela 10 mål var denna säsong!

Tips: Tror tyvärr inte att Milan lyckas hålla nollan, det är för tidigt för tro på försvaret. Dock så kan jag aldrig tänka negativt inför en match och tippar slutresultat: 3-1 till Milan. Jag vågar tro på det resultatet och låta Pazzini ordna det.

Serie A: Milan – Torino
Arena: San Siro
Avspark: 01 februari 20.45
Kanal: TV4 SportXtra

#ForzaMilan!

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.