torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Taarabt till Milan Channel: ”Jag kommer försöka ge 100% på planen”

Taarabt till Milan Channel: ”Jag kommer försöka ge 100% på planen”

Adel Taarabt anlände till Linate i morse och hann säga några ord till Milan Channel. Han nämnde bland annat att han gillar att spela rollen som trequartista och att han känner sig ärad att få spela tillsammans med Balotelli.

”Jag är väldigt glad, det är en ära att få spela för den starkaste klubben i Italien. Jag har redan talat med Seedorf och han har berättat vad han förväntar sig av mig. Jag ser fram emot att spela. Min roll? Jag gillar att spela som trequartista men jag kan också spela på kanterna. Balotelli? Jag känner honom inte personligen, men det är en ära att få spela med honom. Jag är en spelare som gillar att anfalla, göra mål, assist och dribbla. Briatore? Han var min president i QPR, vi har en bra relation. Vilket nummer jag kommer ha? Jag har spelat med nummer 10 och 7 innan men de är inte lediga så jag får välja ett annat. Ett meddelande till fansen? Jag kommer försöka ge 100% på planen och jag hoppas att vi får kul tillsammans.”

Källa: milannews.it

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.