tisdag 16 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
FIFA-agenten om bytet mellan Zaccardo och Taarabt: ”Förhandlingarna fortsätter imorgon”

FIFA-agenten om bytet mellan Zaccardo och Taarabt: ”Förhandlingarna fortsätter imorgon”

FIFA-agenten Vincenzo Morabito har i en intervju med Milannews.it bekräftat att Milan och Fulham är nära att slutföra bytesaffären mellan Adel Taarabt och Cristian Zaccardo. Bytesaffären sägs sträcka sig på 6 månader, dock äger Queens Park Rangers fortfarande Taarabt.

”Fulham behövde en försvarare och de bad mig om att hitta en lösning. Efter att ha tänkt på vad som var mest lämpligt tänkte jag ta med Zaccardo till England i utbyte mot Taarabt. Alla växer av det här, Cristian kan göra bra ifrån sig i Premier League och kanske även ta en plats här tills nästa säsong. Taarabt är bara 24 år och många klubbar var intresserade av honom förra året.”

”Taarabt har stor talang och kan spela i många olika roller. Jag tror att han kan bli en trevlig överraskning för den italienska fotbollen. Förhandlingarna är inne i ett avancerat stadie. Spelarna har accepterat övergången och vi är nära en affär. Fulham har match ikväll, så vi återgår till förhandlingarna imorgon bitti, men vi kan säga att vi är nära.”

Morabito förklarade även faktumet att Taarabt ägs av Queens Park Rangers inte är något problem. Marockanen har inte spelat för dem den här säsongen och tekniskt sett har  han inte representerat mer än två klubbar den här säsongen ifall övergången till Milan skulle ske.

”Den nuvarande Fulham-tränaren är en hård kille, lite som Sir Alex Ferguson. Det är därför han rent generellt inte gillar spelare med mycket karaktär.”

Källa: Football-Italia

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.