fredag 27 april 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Seedorf: Vi måste göra en plan för framtiden

Seedorf: Vi måste göra en plan för framtiden

Milan förlorade mot Udinese igår kväll och åkte i och med det ur den italienska cupen. Tränare Seedorf hade följande att säga efter matchen.

– Vi är jättebesvikna över att fansen behöver gå igenom det här. Vi måste se framåt nu och kämpa, men du kan inte bygga upp allt på bara några dagar. Alla delar av klubben jobbar tillsammans mot samma mål. Det viktigaste är att utvärdera det positiva från matchen, titta närmre på misstagen och förstå vilken potential vi har för att göra en plan för framtiden.

– Jag tyckte att spelarna såg psykiskt starka ut, speciellt i första halvlek, men straffen förändrade det. Udinese gjorde inte mycket i början och vi spelade bra i en halvtimme. Det var bara en sådan match. Udinese tryckte inte på så mycket framåt men de var skarpare. Som jag sagt tidigare, vi har en hel del att jobba på.

– Det är mycket entusiasm runt klubben tack vare fansen. Vid de här tillfällena måste vi hålla oss lugna och det är därför jag är här. Om vi fokuserar på vårt jobb så kommer resultaten komma. Jag känner spelet väl och efter 22 års erfarenhet av många bra tränare vet jag att resultaten kommer med tiden.

– Klubben kommer att ta hand om transfermarknaden. Spelarna jobbar på bra men de har ännu inte tagit åt sig allt jag vill. Jag förväntar mig inga mirakel. Sju av spelarna på planen igår hade feber, men det är ingen ursäkt. Vi måste vara objektiva och lita på oss själva. Zapata hade en känning och jag ville inte riskera något, just nu behöver vi alla spelare.

Källa: acmilan.com

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.