fredag 27 april 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Seedorf till Sky: ”Jag dedikerar segern till alla Milan-supportrar”

Seedorf till Sky: ”Jag dedikerar segern till alla Milan-supportrar”

Efter kvällens 1-0-seger mot Hellas Verona så talade Milans nye tränare Clarence Seedorf till Sky Sport Italia:

”Efter matchen så bildade vi alla en cirkel i omklädningsrummet och jag sa att vi skulle göra samma sak efter varje match, oavsett om vi vinner eller förlorar. På så vis kan vi se varandra i ögonen då alla är ansvariga för resultatet i samtliga matcher.”

”Jag dedikerar den här segern till alla Milan-supportrar. Jag är glad för lagets skull, då det finns mycket kvar att jobba på och en seger gör att allt känns enklare.”

”I den första halvleken spelade vi väldigt bra, men efter pausen så slog tröttheten in. Jag gillade att vi pressade motståndarna så fort vi tappade bollen och att vi försvarade oss högt upp i banan. Vi har inte haft så mycket tid att jobba på detaljer under de senaste dagarna, men spelarna gjorde det bra som pressade högt och tryckte ner Verona på deras egna planhalva under de första 45 minuterna. Vi vann tack vare en straff i slutet av matchen, men jag tycker att vi förtjänade segern sett till 90 minuter.”

”Jag är koncentrerad på vad vi vill utveckla nästa vecka. Det kommer att bli den första riktiga träningsveckan där vi får fokusera på att utveckla den typ av fotboll jag vill spela. Just nu så vill vi fokusera på att hitta glädjen tillbaka och träna med boll, så att spelarna kan anknyta till den.”

”Jag kände till Mario sen innan och jag är inte förvånad över den goda relationen som vi byggt upp de senaste dagarna. Han är en trevlig kille med stor talang som kommer att göra det bra för Milan och Italien. Jag hoppas att jag kan hjälpa honom växa och han har redan bevisat att han är villig att vara en del av det här projektet.”

Källa: football-italia.net

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.