torsdag 22 mars 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Tuttosport: Seedorf vill förstärka försvaret med Thiago Silva

Tuttosport: Seedorf vill förstärka försvaret med Thiago Silva

Ikväll debuterar Clarence Seedorf som huvudtränare för Milan när Hellas Verona står för motståndet på San Siro. Idag rapporterar den Turinbaserade tidningen Tuttosport att Seedorfs önskevärvning till Milan-försvaret i framtiden är Thiago Silva.

Brasilianaren lämnade Milano-klubben under sommaren 2012 tillsammans med Zlatan Ibrahimovic för Paris Saint-Germain. En återvändo hade kunnat bli komplicerad med tanke på mittbackens höga lön på 12 miljoner euro per säsong. Dock om Silva skulle vinna Champions League med PSG den här säsongen kan mittbacken kolla på nya klubbalternativ. En annan sak som skulle kunna tala för en flytt är att PSG-presidenten, Nasser Al Khelaifi som värvade 29-åringen till den franska klubben ryktas lämna presidentskapet nästa säsong för att istället bli verksam inom politiken.

För tillfället förblir det här en dröm, men både Kaká och Shevchenko har lämnat Milan för att sedan återvända i framtiden.

Källa: Milannews.it

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.