söndag 22 april 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Crespo: ”Seedorf har frågat om jag vill jobba med honom”

Crespo: ”Seedorf har frågat om jag vill jobba med honom”

I en intervju med Fox Sports så bekräftar Hernan Crespo att Milans nye huvudtränare Clarence Seedorf har bett honom att ansluta sig till holländarens tränarstab:

”Jag är Seedorfs vän och han har frågat om jag vill jobba med honom. Han frågade mig om det här samarbetet och det utvecklades snabbt till något konkret”, säger Crespo.

”Det finns tre alternativ: Jag kan börja arbeta med honom nu, i juni eller inte alls. Jag skulle vilja bli tränare i framtiden. Clarence erbjudande är ett bra alternativ, men inget har hänt än så länge.”

”Vi har diskuterat om man ska använda en tränare för varje område (försvarare, mittfältare etc.) och vi är överrens om den idén. Vi tycker att det är rätt väg att gå.”

”Jag tror det kan vara positivt att försöka med nya grejer. En gång i tiden sa folk att det var galet att ha en tränare som specialiserade sig på målvakterna, så det här kan vara en viktig utveckling.

Källa: football-italia.net

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.