lördag 23 juni 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Capello om besöket på Milanello: ”Det känns som att komma hem”

Capello om besöket på Milanello: ”Det känns som att komma hem”

Fabio Capello besökte igår Milanello för att spana in Clarence Seedorf i sin nya roll som tränare. Den 67-årige italienaren blev intervjuad av Milan Channel där huvudämnet var om den nya Milan-tränaren.

”Det är alltid en underbar känsla att komma tillbaka till Milanello och träffa människorna man jobbade med i det förflutna. Det känns som att komma hem. Jag talade med Seedorf igår och han bjöd hit mig. När han var 20 år gammal tog jag med honom till Real Madrid. Vi två har alltid haft en bra relation med varandra och jag var nyfiken på att se träningen.”

”Clarence har mycket erfarenhet och har allting som krävs för att göra ett bra jobb. Han har alltid haft en bra karaktär och det är något du aldrig förlorar oavsett vilken roll du har.”

Capello blev även intervjuad av Sky Sport Italia under gårdagen. Där förklarade han att han tror mycket på Milans nyförvärv Keisuke Honda.

”Jag anser Honda vara en väldigt bra spelare, även om han måste anpassa sig till det högre tempot som finns i Serie A jämfört med i CSKA Moskva. Jag talade med Japans förbundskapten, Alberto Zaccheroni och han höll med om att Honda är en bra spelare. Han har bra spelförståelse och gör både assist och mål.

Källa: Football-Italia

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.