torsdag 22 mars 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
De Jong tror på Milan-comeback

De Jong tror på Milan-comeback

Nigel De Jong är övertygad att Milan är starka nog att ta sig tillbaka till toppen denna säsongen med Keisuke Honda och nya tränaren Clarence Seedorf.

Efter en tung första halva av säsongen stod Milan på en elfte plats med bara 22 poäng på 19 matcher, och det resulterade med att man avskedade Massimiliano Allegri.

– Vi kommer att försöka ta oss till toppen av tabellen och återgå till europa-platserna.

– Mot Sassuolo spelade vi utmärkt de första 20 minuterna, kanske vårt bästa på hela säsongen. Vi gjorde två mål och jag trodde att slutresultatet skulle bli en formalitet. Istället förlorade vi med 4-3.

”Det har inte varit en bra start på kampanjen, men jag är övertygad om att vi kommer att ha en stor comeback och vara tillbaka i toppen av tabellen om några veckor. Sjukstugan håller sakta på att bli tom och truppen är snart skadefri.

– Vi har en tendens av att alltid göra en fantastisk andra halva av säsongen.

Man har också förstärkt under januari med ankomster av Honda och Rami.

– Jag visste vem Honda var tack vare hans tid i Holland, där han spelade för VVV-Venlo. Han är en utmärkt spelare med en fantastisk vänsterfot.

– Rami är en mycket solid försvarare. Jag visste inte vem han var innan hans akomst, men jag har börjat se hur fysisk och intressant han är i luften.

 Källa: Football-Italia.net

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.