tisdag 19 juni 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Seedorf: Jag kunde inte säga nej

Seedorf: Jag kunde inte säga nej

Clarence Seedorf bekräftade idag att han blir Milans nästa tränare, enligt huvudpersonen själv kunde ha inte ‘säga nej’ till Milan.

Den förra Milan-spelare (2002-2012) blir Milans nästa tränare. Idag meddelade han att han att han slutar spela, för att börja träna Il Rossoneri.

– Sparkandet av Allegri var avgörande för mitt beslut. Galliani ringde mig igår (måndag). Jag kunde inte säga nej efter att ha spenderat 10 år med Rossoneri. Jag vill resa till Milano idag. Om jag inte kan så reser jag imorgon.

Seedorf om motivet bakom beslutet:
– Jag gillar utmaningar och att träna Milan kommer bli ännu en utmaning i min karriär. Jag tog beslutet att sluta mig till Milan idag. Förra natten var en jobbig natt för mig men jag tog det rätta beslutet.

Seedorf angående hans barns reaktion på nyheten och kommande formation i Milan:
– När jag berättade för mina barn att jag skulle återvända till Milan blev de tysta. Men de är inte emot det. Jag vet inte vilken formation jag kommer att använda mig av. Jag har spelat i sju och det kommer vara till min hjälp.

Seedorf har skrivit ett kontrakt som sträcker sig till Juni 2016.

Noterbart: Seedorf är den första mörkhyade tränaren för Milan och den andra i Serie A någonsin!

Källa: Football-Italia

//

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.