söndag 22 april 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
GdS: Milan och Seedorf överens om ett 2,5-årskontrakt

GdS: Milan och Seedorf överens om ett 2,5-årskontrakt

Clarence Seedorf ser ut att komma närmre och närmre jobbet som Milans nya huvudtränare. Gazzetta dello Sport rapporterar att Milano-klubben och 37-åringen har kommit överens om ett 2,5-årskontrakt. Det som återstår är smådetaljer i kontraktet och frågan kring hur den övriga ledarstaben ska formas.

Mauro Tassotti har varit Milans assisterande tränare sedan 2001, men i sommar ser det ut att vara slutet på den eran. Dock kommer Tassotti ha huvudansvaret i cupmatchen mot Spezia imorgon. Holländaren Seedorf sägs vilja ha en tränare som ansvarar för varje lagdel och de två som ryktas stå bredvid Seedorf på tränarbänken efter sommaren är Jaap Stam och Hernan Crespo. Valerio Fiori kommer fortsatt vara klubbens målvaktstränare och Bruno Dominic kommer fortsätta att ha hand om de fysiska förberedelserna.

Seedorf förväntas anlända till Milano på torsdag, vara på Milanello på fredag och tala med media på lördag. Därefter kan han inleda sitt tränarjobb redan på söndag mot Verona. Dock rapporterar Sport Mediaset att den förre Milan-mittfältaren redan kan komma att vara på plats i Milano imorgon för att se Spezia-matchen på plats.

Källa: Football-Italia

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.