söndag 22 april 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Di Marzio: Milan har blivit erbjudna Essien, Banega och Casemiro

Di Marzio: Milan har blivit erbjudna Essien, Banega och Casemiro

Den så flitige Gianluca Di Marzio kommer med fler intressanta rapporter gällande Milans mercato. Denna gång handlar det om tre mittfältare som blivit erbjudna till Galliani. På sin blogg skriver experten:

”Milan har en tydlig tanke, man vill ha en mittfältare med specifika egenskaper. En mittfältare som är tillgänlig för spel i Champions League och som kan anlända på lån. Det är ingen enkel jakt. Gallianis telefon går het. Många spelare har blivit erbjudna till Milans verkställande direktör: en av dem är Chelseas Essien, men han är inte riktigt vad Milan behöver. Ett annat namn är Valencias Ever Banega, men där tvivlar de rödsvarta angående spelarens karaktär. Sist men inte minst har vi Real Madrids Casemiro, men hans unga ålder och faktumet att han inte får spela i Champions League utesluter en ankomst. Milan utvärderar flera olika alternativ, jakten på en mittfältare trappas ut.”

Källa: gianlucadimarzio.com

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.